Icarus Oldtimerrondrit

Zondag 24 juli 2016

Icarus Oldtimer Rondrit - Olen - zondag 24 juli 2016

Programma

8u00 - 9u00 aanmelding en ontbijt
9u00 - 9u30 briefing en vrij vertrek voormiddagrit
12u - 13u aankomst voormiddagrit
12u - 14u lunch
13u - 14u vrij vertrek namiddagrit
ten laatste 17u aankomst namiddagrit
ten laatste 17u15 inleveren antwoordenblad
17u30 - 17u45 prijsuitreiking

Verloop

Bij aankomst wordt u door de parkeerwachters een plaats aangewezen op de voorbehouden parking.

U meldt zich aan tussen 8u en 9u in de hallen, waarbij u het ingevulde en ondertekende document voorlegt dat u per e-mail van ons ontving. U krijgt dan uw rallyplaat, reglement, roadbook en een envelop met drank- en eetbonnetjes.

Ontbijten kan vanaf 8u tot ten laatste 9u30. Neem ook grondig het reglement en roadbook door.

Omstreeks 9u is er een korte briefing, waarna u kan vertrekken voor de voormiddagrit.

De voormiddagrit is 75 km lang. Onderweg zal u allicht enkele keren moeten stoppen om de vragen van de zoektocht te beantwoorden. We voorzien evenwel ruim de tijd, zodat u rustig kan rijden.

We verwachten de deelnemers terug op het terrein van de meeting tussen 12u en 13u. Van 12u tot 14u kan u lunchen op het terrein of in de hallen.

Vanaf 13u00 tot uiterlijk 14u kan u vertrekken voor de namiddagrit. Deze rit is 71 km lang. En ook hier is ruim tijd voorzien om even uit te stappen bij de bezienswaardigheden die u tegenkomt en waar u eventueel vragen dient op te lossen.

Ten laatste om 17u verwachten we iedereen weer terug op het terrein. Om mee te dingen voor de prijzen van de zoektocht dient u uw antwoordenblad behoorlijk ingevuld af te geven in de tent, ten laatste om 17u15.

Vanaf 17u30 proberen we zo snel mogelijk met de prijsuitreiking te beginnen.

's Avonds mag u de wagen op de voorbehouden parking laten staan, en genieten van alles wat de ballonmeeting u te bieden heeft.
Er is de hele avond eten en drank te verkrijgen, er is een kleine kermis, er is live-muziek, ... en uiteraard het opstijgen van de luchtballonnen. Het klaarmaken van de ballonnen is voorzien vanaf 18u30.

De winnaars van de ballonvaarten gaan dezelfde avond de lucht in. Mochten de weersomstandigheden een veilige vaart niet mogelijk maken, dan zal met elk van hen individueel een vervangdatum worden afgesproken.

Toeschouwers

Wil u de deelnemende wagens komen bewonderen, dan kan dat best op momenten dat ze allemaal verzamelen op het terrein van de ballonmeeting. Dat is:

Toeschouwers die met de wagen komen kunnen deze wel NIET op het domein parkeren. Voor hen is er parking voorzien in de omliggende straten (zie website gemeente Olen).

Met medewerking van
Belgian Mustang & Cougar Club